Yep


Bästa skånebruden

Kan avslöja att jag har känt en grymt fin tjej från Skåne i precis ett år idag, den tjejen är ingen mindre än Hanna Rönn! Hon har fått ta många av mina smällar och är min absolut bästa vän. Grejen är den att vi ALDRIG NÅGONSIN har träffats på riktigt, och det är de enda jag saknar med henne att inte kunna träffas. 
Som sagt ETT ÅR MED MIN SYSTER<3

Ut och trimma ponnyn!

Vilka människor tar en ridtur före 9 på morgonen när dom har lov...? Om du svarade att de var jag så hade du rätt!

Kommer ett till åsiktsinlägg om föräldraansvar. Dock är de mer hästrelaterat och många kan nog känna igen sig, antingen har man vart dom människorna eller sett sånna människor....let's go!


Föräldrars ansvar?

Vart ska man som förälder dra gränsen? När går de för långt? När har man förlorat kollen?
Jag som förälder hade inte låtit mitt barn gå ut på fester och dricka. NO WAY! Nu tror ni säkert stackars hennes framtida barn! Men sanningen är tråkig, min mamma skulle aldrig tillåta de. Hon har sagt att om jag dricker (festar) innan jag fyller 18 så blir jag av med hästen. Jag tror att de är en av många saker som har hållit mig hemma. Veta att jag har en ponny ståendes hemma som skulle göra allt i sin makt för att få mig att må bra. De är trygghet för mig!
 
Samtidigt kan man ju själv välja bort de, mycket beror ju på vilka umgängeskretsar man har. De är ju mycket enklare att vara nykterist om du har kompisar som är de me, men om du har kompisar som säger vart de är fest och frågar gång på gång om du ska med, klart du tillslut ger upp och följer! Jag har smakat lite vin där då men oftast för att ja har tatt fel glas (två likadana, ett med vitt och en me päronsaft^^). Så de är inte så att ja medvetet tagit mammas vodka från spritskåpet (inte för att hon har något).Men grejen är den att jag aldrig någonsin skulle kunna gå bakom hennes rygg igen, har gjort de en gång och jag mådde svinigt dåligt!
 
Visst jag har jäkligt många kompisar som super, då menar jag inte en eller två. utan typ 8-10. Jag umgås med dom titt som tätt och alla dom röker även. Jag har ALDRIG varit mer än passiv rökare (en som andas in cigglukt när någon annnan röker) och tänker inte bli det häller! För de är bara dyrt och ohälsosamt! Att röka och supa är SVINDYRT tro mig! att röka drar 1500 i månaden (beror på hur mkt) och sprit drar iväg med flera tusen per helg (beroende på hur mkt hembränt man dricker) men allt kostar ju! 
Okey, men vart ligger föräldrarnas ansvar i att barnen börjar/fortsätter/slutar. Hur ska man göra? Man vill ju inte att barnen ska tycka att man är värsta skit morsan och känna sig inlåsta. Vad händer då? Jo barnen börjar smyga ut på nätterna! Föreställ dig att du ligger och sover, du tror att dottern/sonen ligger och sover men i själva verket är dom ute och häller i sig liter med alkohol. När jag blir morsa kommer jag bli en paranoid sådan, men jag kommer vara förbannat noga med mina barn!
Lagom långt koppel, de kommer man långt med!
PS. Man slipper även gravida tonårsmammor! DS.

Filmerna!


HEY HÄR KOMMER SEGERTÅGET!!


Jag åkte 40 mil för att träningstävla för att komma igång, men året börjar med en 5 plats!

Över ALL förväntan! WOW, förra sommaren hade jag en oskriven dröm om att tävla ungponny SM/SM på Joel i år. Men eftersom månaderna gick så kändes de mer och mer hopplöst.

Helgen fick en TOTALVÄNDNING! Första klassen, jag fick höra att de var en omhoppning i en Clear Round. Paniken som uppstod då var katastrofal, jag har ju inte tränat omhoppningar, ponnyn kan inte, superstressad som ja var så ringde ja mamma och sa att hon var tvungen att komma och gå banan med mig. När hon kom dit så berättade jag att de var omhoppning och vi pratade länge och hon gick och frågade hur de gick till, då sa dom att om man 0.0 så får man en blågul Clear Round rosett! Paniken lade sig lite men nu var de ju 13 hinder istället för 7! Jaja, kan ju passa på att öva han på omhoppningar:) Tanken var BRA, likså banan!

Jag började rida fram, ponnyn taggade och var stark. Men jag rätade på mig i sadeln och sjönk ner. Väl inne på framhoppningen var ponnyn som en ångvält, shit! Red 8:or över lilla hindret, ponnyn var lång. Räcket gick bättre, han backade av och oxern var perfect! Jag ställde mig i gången och travade sedan in!

Joel kollade sig omkring, ny banan och han hade rest långt! Men han var pigg, han hoppade till när det droppande vatten! Jag fick startsignalen, hälsade på domaren och fattade galopp. Joel fattade att de var tävlig, han blev tung i handen och jag gjorde mitt bästa för att räta upp han! Fick säga "how" och "korta" några gånger för att han skulle backa upp, hinder efter hinder blev han bättre och jag fick upp huvudet på han!
Nollade grunden och tänkte YES! Fortsatte in på fas 2, jävlart nollan skulle sitta, jag hade bokat de! Han kom i mål och nollan satt fortfarande, fyfan den glädjen! Väl ute ur ridhuset så började ja gråta, jag var så lycklig!
In på prisutdelning och ta emot rosetten!

LC var lite bättre, han var inte lika tung och hoppig! Men fortfarande pigg, framhoppningen rullade red lite skänkelvikningar. Väl inte på tävlingsbanan så steg pulsen igen red grunden hinder för hinder, sista i omhoppningen hoppade jag snett och tvärvände åt vänster fick inte med mig ytter sidan (höger) så ett ner, nästa hinder, ett enkelt inga problem. Sen kommer vi till den punkten när jag tar fel hinder, FEL HINDER! Dom var nästan samma färger och låg alldeles bredvid varann! Vägen blev dålig men ponnyn hoppade, vägen till nästa blev vinglig och sen så såg han sig själv i spegeln och hoppa åt sidan! Red om vägen, placerade han mitt på och slöt om med benen! Han hoppade och sista hindret gick galant! 8 fel och utan stopp hade vi matchat dom andras tider!:)

Idag då? Jag och mamma var rädda att han skulle ha träningsvärk och inte alls hoppa, jag skrittade ut en sväng innan jag fick komma in på framridningen! Samma början som igår red jag skänkelvikningar, fortsatte sedan med att kolla av han, trav till halt och tbx igen! Framhoppningen tyckte mamma att han var lite loj så hon sa "svarar han framåt?" Ja galopperade en långsida och bad han öka och himmel vilken racer! Han hoppade superfint men var i lite nu och då, han var trött! In på banan, vi hade bestämt att jag skulle utgå om han var trött! Ja hoppade grunden, han tafsade på några bommar men ALLA låg kvar, omhoppningen var VÄL planerad! Hinderna låg perfect i sväng och inga konstigheter! Trodde jag fick ett nedslag, så nöjd och belåten går jag ut ur ridhuset! Nån sekund senare kom mamma ut och sa att jah hade satt ny ledartid! Dom två direkt efter mig puttade ner mig på en tredjeplats, fortfarande godkänt och sen puttade dom 2 av dom 5 sista ponnyerna ner mig på en femteplacering! JAG VAR NÖJD!!
Bland jävligt bra ponnysar så var min vingliga lilla oerfarna C-ponny placerad, 5a av 19 ekipage! Inte illa!
Nu ska ja fortsätta avnjuta denna dag med lite tömkörning av Vargen!


Ponny, ojojoj!!

Ja säger de bara, sådan klass och stil! Första klassen, dubbelnolla och en blågul, andra klassen 8 fel men jädrar vilken omhoppning!!


Efter en halvt god middag med tjejerna så kryper man till kojs

Ska tvinga mig själv att sova nu! Måste få vilan! Tagga om och tänka om till imr:)

Hade sjukt kul efter middagen, skickar lite bilder:)


fokuserar

Allt ska bli bra, inge stress ingen nervositet. Bara lugn och ro! imorgon gäller stadiga rundor, visa och lära han runt. Nytt ställe, mycket publik. Koncentrera ponnyn på mig och banan, jag själv måste koncentrera mig på att behålla lugnet och inte bli sur om de blir fel! Ska väg gå bra, eller? 
 
Musiken dunkar i huvet och jag känner lugnet flöda. Mormor är med, syster och mamma också självklart men jag är otroligt tacksam för att mormor valde att komma! Känner drömmen komma tillbaka och tårarna rinner snart! Nu kommer känslan om varför jag gör detta tillbaka. Jag har en underbar häst där bak och vi är på väg mot Västerbottens bästa anläggning, dom riktiga tävlingskänslorna är tillbaka! 
LET'S GO!!

Transporten är på och däcken rullar...:)


Oj oj oj, Elina denna gjorde min dag ;)

Tänkte passa på att fota Sky när jag ändå är i Umeå, då får ju Elina se lite fina bilder istället. Är så sjukt taggad att få komma dit och kliva in på banan, bara hälsa på domaren få ett varsågod att rid och vända upp mot första hindert! Den känslan lixom!!!


Då börjar de hända grejer

Känns som denna dagen har varit hur seg som hällst, men snart drar de av hemmåt. Vill bara ha denna skiten överstökad så ja kan börja må bättre. Taggad som fasen inför Umeå, få åka och visa min prins och samtidigt vara i en av mina favoritstäder med tjejer som jag älskar, KLASS! Mamma har lovat mig en ny tröja, vilket behövs!
 
LÅTTIPSET (inte allas smak)
Perfekt att lyssna på om man har bra bas (annars nästan ingen idé) samt att man ska åka bil/epa eller något som går typ hyfsat fort:)

Första skoldagen idag, hjälp

Mår mycket bättre idag än igår, vilket glädjer mig eftersom att vi kör Umeå i helgen! Joel ska ut på banorna och visas som den fina ungponnyn som han är. Hoppade igenom han igår! Hoppade trippel och kortdistanshinder för första gången, stannade två gånger men sen fatta han och hoppade som en ängel. Hoppade banan två varv innan jag la ner honom i lugn trav! Perfect:)


Varför jag har bremsat både Joel och Sky när jag klippte dom?

När jag började klippa så hoppade Sky runt som en kanin och efter ett tags tjorvande så sa jag till Elina att de är bättre attt vi bremsar så hon får lära sig att de inte är något farligt med de och att hon slutar hoppa runt, sagt och gjort. Hon var ju fortfarande nervös för klippmaskinen men de var inte så att hon hoppade runt. I slutet bremsade jag av henne och klippte bakdelen helt utan brems, då var de okej! 
Joel då, han är väldigt rädd om sitt huvud och speciellt sina öron. Jag får klippa stubben med en vanlig sax men när jag ska klippa med maskinen vid öronen så slänger han huvet åt alla håll och jag vill inte klippa av manen på han så då brukar vi bremsa han me, bara för att han ska lära sig att man står faktiskt still när man blir klippt. MYCKET enklare! Vargen ska in och klippas någon dag sen blir de fullt ös på han me ;)

Vad e de för fel på mig?!?

Taggade som fasen till skolan idag och tänkte *nä nu jävlar* men så blev de inte, illamåendet är tillbaka och jag har blivit sängliggandes. Min mage är helt utslagen, så OM jag skulle ha gått till skolan så skulle jag ändå bara suttit på toa och inte fått nå gjort!

Känns som att allting drabbar mig, jag har inte gjort nå ont men jag har ändå förbannat ont...


Fem steg tillbaka och ett framåt

Känslan på dressyrlektionen idag var så otrolig att jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Har inte kännt så sen jag red Pandora inför Skellefteå, och de var ett år sem snart. 
 
Joel och jag ska mest troligt till Umeå och tävla (om jag är frisk på Onsdag). De ska bli superkul att ha en ensam tjejhelg med mamma och hitta på roliga saker. Det är något jag verkligen kan behöva efter allt de här. Nu är de kvällsmat sen ska ja bädda ner mig och hoppas på att vakna upp imorgon utan illamåendet....HOPPAS!

du, de är över nu...

Jag skakar vid tanken på att du tillhör någon annan 
Kommer alltid funera på hur det blivit om du stannat 
Timmar blir veckor tills tiden försvinner 
Tårar blir tankar tills kremeringsugnen brinner

Nu säger ja som de é

Jag är sämre, igen! Mamma är hemma från sin utbildning med mig för att ja mår så jäkla dåligt! Jag uppskattar de jätte mycket.

Förut trodde mamma att de handla om att ja inte vela gå te plugget men sen har hon mer å mer fattat att jag faktiskt mår dåligt:o

Jag har saknat min mamma jättemycket känner jag nu, hon som alltid ställer upp när de behövs, och hon som vet när hon ska skälla på mig. Min mamma är de bästa jag har, sen kommer hästar och pojkvännen och alla kompisar:) that's my list!!


matchen har börjat

Sitter i malmbergets sporthall och kollar på massa grabbar som springer run med en liten boll och en pinne, fint xD Lite annat än ridningen, men de funkar. Jag sitter me Jenstas morsa i sekritariatet och lever, hörs sen :*<3

Nobody sees, nobody knows, we are a secret

Sitter på ett försenat tåg på väg till mitt hjärta<3 Har saknat han massor, har inte sett han på 4 veckor! Eller jo i skype, men de gills inte!

Träffade en kvinna idag när jag väntade på tåget, vi pratade en stund och hom berättade massor. Till exempel att hennes man hade dött, och de träffade mig rakt i hjärtat. Jag visste inte vad jag skulle säga riktigt. Jag vet ju känsllan när en familjemedlem som man har spenderat varje sekund med försvinner i armarna på en.


In och rösta på nummer 4 hos @temaponnie och nummer 2 hos @ponnyekipage


Träningarna på Joel och Chicko

 

Jag lever, eller ja nästan i alla fall

Jag har varit sjuk under en längre tid, mått illa, ätit o sen spytt osv. Tränade ju både Joel och Chicko i lördags och på söndag morgon så sa min kropp STOPP, ja spydde en gång och mådde illa konstant, låg på soffan och tänkte FAN, FAN ,FAN VARFÖR NU....men så var de. Klockan tio mådde ja fortfarande sämst men jag SKULLE till träningen, de fanns inge nej eller kanske jag skulle dit de bara var så! Men i sista stund fick jag hejda mig och säga att nej de går inte.
 
Var hemma från skolan Måndag och Tisdag samt gick hem 30 min tidigt på Onsdagen. Så idag var första heldagen för mig, började på en linnesklänning i syslöjden som kommer vara klar om 1-2 lektioner (brukar vara snabb) vilket känns bra! hade tänkt göra den snygg men enkel, inget slarv. På lunchen ringde jag mamma och bad henne ringa några samtal bla. till vårdcentralen och boka tid, fick den idag klockan 15.15 så jag fick ta 5 rör med blodprov och ett urinprov bara för att vara på den säkra sidan. Fick svar på urinprovet efter bara 30 min och fick reda på vad jag hade. Men vi ska ändå kolla blodproven för att vara på den säkra sidan. Jag fick penicillin utskriven samt en magmedicin som jag ska ta tills dom är slut! Sen får vi se. Mamma skulle ringa några andra samtal i morgon om mig (igen) ofcourse! 

KOMMIGEN IN Å RÖSTA PÅ NR 3


Vart i skolan i 45 min och har redan panik och skämt ut mig-.-

Redan utskrattad å hånad för att jag inte kan räkna procent..och jag hatar typ att vara här och allt känns bara skit! Vill hem å rida -.-

Jag måste planera helgen, tänkte åka till pojkvännen men ja....vi får se hur de blir:/


Missförstådd, hånad och skör du går genom livet och stör.

Missförstådd, hånad och skör
du går genom livet och stör.
Koncentrationssvårigheter och DAMP
ger en inre ständig kamp.
Intrycken flödar i aldrig sinande ström.
Trots otaliga försök får du aldrig beröm.

Din attityd kan verka kaxig och tuff.
... Men är din osäkerhets bedrägliga bluff.
Inuti ett vilset barn med ömhetstörst.
Söker bekräftelse när oredan är som störst.
Se min kreativitet och glöd,
istället för att banna mig i min nöd!

När ska andra någonsin förstå
De säger: – Du kan bättre än så
om du bara lägger manken till
och försöker sitta still.
Att just detta är ditt problem,
ger födelsen av detta poem.

Från gryende morgon till slumrande kväll,
Du gör ditt yttersta för att vara snäll.
Din levnadsram behöver vara stram,
din oro lugnas av värmande kram.
Missförstådd, hånad och skör,
Du går genom livet och stör........!!!

Men kom ihåg att du är du ♥♥♥

Hur lurar jag döden?

Jag har INGEN aning:O men de spelar ju ingen roll:) Jag lever ju å de är de viktiga ;) Blev ingen skola för mig idag, fokuserar på att plugga ikapp och mysa med min mamma, hon betyder så otroligt mycket för mig <3 
får se vad dagen har att erbjuda, tror hästarna ska röra på sig får se om vi drar ut tsm eller nå! Helgen kommer bli SÅHÄR bra:)))) 

Alla dagar har en ny början

Hey cholahopp, idag hänger alla upp och ner för jag fattar ingenting. Blev intragen i ett Izzy drama igen (alla ni som har hängt me ett tag vet vem han e) och då blir allt upsidedown... Skola nu, TAGGA!!

In å rösta på instagram!

Nummer 3;) puss


Var tog all jävla ork vägen?

Tårarna rinner och halsen är tjock, minnen snurrar runt hjärnan och försvinner inte.Du är borta, liksom jag utan dig. Hur tänkte du när du lämnade mig ensam här på jorden? Varför är jag själv? Varför försvann du? Varför? Jag kommer aldrig acceptera att du inte är här, för i mig är du hela tiden, det finns ingen som du. ONE ON A MILLION, that's Y O U! 
Många gick aldelens för tidigt; eller var dom bara på besök? Jag tittar upp i himelen och undrar om de ser oss. Ofta minns jag dom, på mogonen, på natten när jag tittar mot stjärnorna....ett datum, en låt, en plats, en doft, varje timme, varje andetag.Till minne till dom som har lämnat mig<3 Saknar du någon som idag betraktar dig från himlen?
 

Äntligen lite egen tid

Ligger i badkaret och känner mig ultimat mysig, perfekt lördag eftermiddag!

Hoppade Joel först idag med unghäst/ponnyerna eftersom de brukar vara lugnare på dom passen, inga ponnyer som galopperar runt som tok! Imorgon blir de däremot ponnyrace, ska bli oerhört intressant och se hur han sköter de.

Hoppade ju även "the big one" idag, hade tydligen fått en del komplimanger om att vi var ett bra team. Superkul att höra det, är verkligen inte ofta:) Imorgon är han ledig så de är bara den lilla som ska gå!

Filmer kommer:D


Tränat första hästen idag (Y)


"Välj nån som älskar dig som alltid väljer dig, som skulle sälja sig och svälja gift för att få tillfredsställa dig"

Pratade med min fina igår, han är seriöst världens bästa (förutom mamma å mormor/morfar typ:)) men ååh ja e så kär ;)

Idag blir de kanske att åka till ridhuset med bästa ponnyn och rida igenom hans stelhet, blir att träna den stora på söndagen, taggar!!!


Put 2 and 2 gether 4 ever

"I love you. I am who I am because of you. You are every reason, every hope, and every dream I've ever had, and no matter what happens to us, every day we where together where the greatest day of my life. I will always be yours, and my darling, I wish that you would always be mine."


Sitter här med brinnande huvud...

Eller ja de brinner inte fysiskt men psykiskt...vill hem å sova. Ska hänka me en polare hem, venne vad vi ska hitta på. Stallet ska fixas å plugget ska fixas...ska ringa mamma å vädja att få åka<3


Mormor kom hit igår!

Världens snällaste finaste underbaraste mormor, såg hennes bil ute på gårdsplanen och ögonen tårades av lycka. Hon är de bästa jag har förutom min mamma, som en lite äldre mamma<3

Idag får Joel vila, ska passa på att vara med kompisar. Sen kanske ja tar en tur på Tini vi får se. Imorgon blir det ridhuset och rida igenom Joel och kanske den stora till Jane träningen:)


OJ vad som har hänt idag...

Vet att jag har gjort fel och jag och hjärtat har löst de<3 Men de tog lite på mig men jag förtjänade de, helt klart! Som sagt löst<3 Vargen funka asbra idag, på väg bort när jag och syster vände så börja han dampa som ett psyko igen. Men de är Vargen i ett nötskal. Sen skrittade jag Sanini med Hanna och Joel barbacka, funka superbra. Känner mig lite sådär men de funkar :))

Dagen idag (hittils) har känts ovanligt trög

Rivstartade med dom Nationella proven i svenska, blev klar en timme förtidigt och då lästa jag. Men efter en halvtimme sa hon "jamen du kan ju inte ska sitta här hela dagen gå hem" så jag har egentligen inte slutat ännu (12.10) men jag fick gå tidigare, tack snälla Helena!

Mamma hämtade upp mig för hon hade lunchrast och när vi kom hem så hade peter beställt pizza. Sjukt gott, tack världens bästa familj för att ni finns!

Nu ska jag plugga lite medans jag inväntar svar från Hanna om Joel, men hade tänk ta Tini på en barbacka skritt och sen tar jag Vargen med Emmy och Zacke!

Spännande och se vart allt leder, sjukt mycket som händer nu!


Cuz I don't still give a fuck!

A lot of people ask me...am I afraid of death..
Hell yeah I'm afraid of death
I don't want to die yet
A lot of people think...that I worship the devil..
that I do all types of...retarded shit
Look, I can't change the way I think
And I can't change the way I am
But if I offended you? Good
Cause I still don't give a fuck


Nationella proven imorgon

Imorgon ska jag ha mitt andra nationellaprov i svenska, läsförståelse. Är rätt grym på de så de borde gå bra! Sen är de bara hem och göra läxor (som jag inte har) händelselös dag...jamen nanting...! Kom just på en bra idé men vi hörs imorgon:)


Snart workshop!!

Igår när jag gick och la mig klockan 20 så tänkte jag vara smart och somna då, men icke...somnade där vid tolv och är sjukt jäkla trött nu, måste börja somna tidigare! Syster har basket träning vid 16 idag så jag måste hinna laga middag innan det.

Ponnyn ska ridas, ska försöka fixa skjuts hem från skolan så jag kan rida medans det är ljust! Rider nog ut idag, han kan behöva ha lite skoj:)


Ett roligt skolarbete

Hade igång PCn men då kom jag på att allt jobb finns på min Macbook så de blev lite konstigt.Är sjukt nöjd över mitt val av ämne på den muntliga framställningen och har i princip allt material klart. Ska bara få allt att stämma överens och att jag kan berätta fritt om det, ska även prata med rektorn om att få dra detta på ett torgmöte inför hela skolan. Skulle bli ordentligt intressant!
 

Presentation av Joel

Joel är en irländsk sportponny på 7 år som jag red för första gången i mars/april förra året och jag har ägt honom sen slutet på Juni. Han var väl mer eller mindre ett spontanköp, jag vela ha en färdigutbildad ponny som de bara hade varit att rida ihop sig med och ha kul med, men jag provred några och efter att ha ridit några så sa ja till mamma "Ring upp Jeanette och säg att vi ska ha Joel" så kind of ett spontanköp.
Ångrar inte att jag köpte han men de hade vart skönt med en färdigutbildad =) 
Vi tränar regelbundet för både hopp och dressyrtränare. Målet med i åt är att kanske komma ut på några lokala LC:1 i dressyrer och LB hoppnig.
(Paulina Molander och Joel på bilden)

Presentation av mig

Hejsan, som ni alla kanske redan har upptäckt så heter jag Elvira Mörk och är 15 år ung/gammal. Jag bor i en byhåla i slutet av en dalgång nämligen i Luleå! Jag går alltså sista året på högstadiet (9an) med godkända betyg (är egentligen ganska smart med de är en prioriteringsfråga). 
Jag hittar på massor med roliga och konstiga saker som ni bland annat kommer att få läsa om här. 
Fritiden spenderas med min ungponny och min inte skärskillt unga pojkän, försöker komma på vem av dom som är yngst...
Ingen idé att ni frågar varför jag aldrig är med kompisar, för jag kommer alltid svara att jag måste prioritera eftersom att dygnat bara har 25 timmar, eller var de 24...mina dagar har 25 i alla fall. 
Jag bor på en stor gård med min mamma, bonuspappa, två bröder och en syster. Jag är äldst av allihop. Jag, mamma och syster är dom som är i stallet medans resten av familjen.....jag har ingen aning om vad resten av familjen gör^^ 
På tal om familj och vänner så är två delar a mitt hjätta i himelen så ibland dimper de ner något mer deprimerande inlägg.  Rest In Peace<3
Presentation av ponnyn kommer senare idag.

Elina valde att kliva av

Då var jag själv här på toppryttare.nu för första gången på över ett år, detta är ett nytt bloggnamn så alla gamla inlägg går att läsa på Toppryttare.blogg.se ända från början. Kände att jag ville börja om från början med något nytt och frächt, så det fick helt enkelt bli en ny blogg fast med samma namn.
Elina bloggar numera på elinasoderlund.blogg.se
Kommer att ändras i designen, kommer även ett presentations inlägg om mig bakom bloggen.

Follow on Bloglovin Toppryttare
RSS 2.0