Vad ska jag skriva?

Jag har INGENTING att skriva om, jag har inte ens en ponny längre.....mamma sickade mig te mormor för att få några läxor gjorda och de har de blivit oxå. Jg har ingen lust att blogga längre, jag vet inte ens om jag vill fortsätta? Är de värt de? Hur förändrar de mitt liv? De är ju bara onödiga rader som jag och några få till läser, vad e meningen med de...och detta är också fullkomligt meningslöst! 
"Du har väl en ponny" Jaja men att ha en och att ha en normal som går att rida på är TVÅ skilda saker, ellerhur...
Jag har alltid sagt att travarna är dom snällaste och mest väluppfostrede hästarna jag någonsin sett och jag fick rätt.....igen! För övrigt är Santini och Vargen superfina men vi ska inte ens prata om dom andra två, får se hur de blir!

Ännu en dag hemma, städa eller rida...hmm

Är fortfarande sjuk men jag klagar inte för de (säger vi), i vilket fall som helst så kan vi låssas som att jag varken klagar eller har problem, perfect prinsess life! Kan man köpa ett sådant liv någonstans?

Joel har fått vila alldeles för mycket och börjar se ut som en tunna så han MÅSTE röra på sig idag! Får väl ta den orken jag har och göra mitt bästa med den, blir att debutera LB i Kiruna om två veckor...får se hur han sköter de. LD känns för enkelt dessutom måste vi vara redo när championatet börjar:)


Trodde dagen skulle vara värre...

Har vart lite ledsen idag, sov till halv ett och typ grät emellanåt. Men de känns helt okey!

Även min sjuka har börjat lätta, så jag funderar på att gå till skolan imorgon om de blir bättre!:) Joel har gått en liten viloperiod nu när ja är sjuk, men han kan behöva de!


Två år sen<3

(Varning för dålig uppdatering)


Jag är tillbaka på den gamla banan, shit vad bra de känns!

Kan dock inte andas ordentligt! Men sånt är livet, har lust att trotsa sjukan och rida ändå :o men jag vet inte....
Har googlat efter Vampyrer hela dagen och försöker nu bevisa för pojkvännen att dom finns (believe it or not)! Ska tanks hem några serier nu och be JV ta med VA böckerna till skolan när ja kommer dit:D

Saknar Roddan<3


Jag ÄLSKAR Vampire Acadamy!

 

Kallt och varmt-.-

Jag tycker inte att jag har något att skriva om! Jag menar okey, hade jag vart utomlands och satt mig meden kall drink i handen och skrivit om hur jävla bra jag hade de hade de vart mycket roligare! Men istället så ligger man hemma i sängen med 40 graders feber och de ända man vill ha är sommar! Eller ja iallafall vår! På Strömsholm var de vårigare, lera under skorna och gräs lite här och var...vi har fasen -25 vissa dagar! Jag börjar bli otroligt less på att bo här, visst vintern är mysig i två månader men sen får de fasen vara sommar! Till råga på allt så ska pojkvännen till Turkiet i slutet av sommaren och gissa vem som ska vara kvar hemma i kalla norrbotten? Jo jag.... Jag får följa med men jag vill inte, tycker de är otroligt onödig sak att slösa pengarna på! Kan väl ha mitt eget utomlands här hemma med isbana i den uppblåsbara poolen och dunjacka i solstolen och kolla på snöstromen? Visst låter det MYCKET trevligare? Nej men ärligt Joel behöver nya grejer och jag har begränsat med pengar då jag betatar all sådan utrustning själv! De regnar inte pengar...ännu;) 
 
Så nu har jag beklagat mig över hur dåligt är....nu ska jag väl fortsätta? Jag var ju ner till Strömsholm och gjorde ridprovet...
Okey...De kanske ser bra ut, men de kändes som dom värsta ritterna i mitt liv! Dock så tar ju både ridlararna och jag själv hänsyn till att vi aldrig sett hästarna förr och inte ridit på dom! Andra hästen var dock mjukare än den första och det kändes SÅHÄR mycket bättre! är inte riktigt nöjd! Kändes som att jag hade kunnat göra det MYCKET bättre! Saknade dock Chicory jätte mycket, han som är så himla fin och bara gör som man vill, han är nog bland de mest lättridna jag har suttit på även om han är lite svår (ännu) att jobba i "form"! Men tillbaka till saken...elevhemmen såg verkligen mysiga ut, lätt att jag skulle kunna bo på någon av plugghästarna :D Det ända dåliga är ju att man inte får ha pojkvännen där efter 22 (förståeligt) men han får väl flytta in någon annanstans! Sånt går alltid att lösa!
Som avslut bjuder jag på en charmig Chickan;)
 

Never as it seems..

Jag berättade saker till dig, jag förlitade mig på dig, du är ju snäll men de var fel! Så jävla fel, du sviker mig gång på gång och de är aldrig någon skillnad! Jag ville inta ha de såhär men de värker i bröstet och gråten är nära! Jag har saknat dig hur mkt som helst och inte velat flytta! Men jag inser ju nu att du lever på sånt och de har spårat!

Lärde mig den hårda vägen att hålla inne, men jag släppte efter för dig. Rev min så stadiga mur, men det var fel...firewall goes up!!


Mot stockholm

Snart lyfter vi, de börjar kännas att man är påväg mot en av Sveriges största ridgymnasium! Love it!!!


Tävlingen i helgen!


Bästa Joel;)


Vad var jag så nervös för? Han är världens bästa Chickan!!!!!


Reflektera kring texten i bilden! Kommentera era reflektioner!


Ridlektionen på Joel var inte att skryta om:)

Hade absolut fel utrustning, vänsterarmen är helt ur funktion eftersom han blev väldigt tung i handen och slet ner mina axlar och händer. Skolan idag var väl också okey även om ja tappa fattningen en gång! Nu ska jag sova, puss:*
*saknar Puman*

Gjorde mitt föredrag idag:)

Var sjukt nervös när jag pratade inför min klass, jag vet inte varför men jag tror de var för att ja babbla om mig själv och mitt liv som bloggare. Det funkade superbra (enligt mig själv), prata lite kort om vad jag gör och om hästar jag rider, när dom e till salu blir man mer nervös ä vanligt...men de funkar:)

(Smart som man e)

Smsade en stund med Elina igår:) Visst vi saknar att blogga tillsammans men de känns som soft att blogga själva oxå, ibland går man in på bloggen å sen "men va fasen varför har ingen uppdaterat" å sen kommer man på (smart som man e) att man är ensam:( hahahha ganska kul ändå:)

Taggad att rida Chicko såhär innan tävling, lördagen blir de en 95 klass. Kommer dock en tjej och provrider han på fredag och om hon bestämmer sig för att köpa så blir de ingen tävling:/ sånt får man ta när man rider andras hästar, de är både roligt och tråkigt:)


We're single but we're lovers, crazy for each other!


De är väl nu jag ska uppdatera?

Men jag känner ingen ork eller lust, känns som att jag nästan står på botten till dom djupaste djupen! Sjunker likt en sten till botten. Ett urdrag ur ett inlägg innan skolan började:

"Ser bara ett mardröms år framför mig, ingen sömn på nätterna och ständigt oroande över stämningen. Vill inte tillbaka, jag VILL verkligen inte! I rather die, men jag måste. Har alla friends där och älskar dom verkligen, men måste samtidigt ta konsekvenserna i vad jag ger mig in på....de är ungefär som att stå på helvetets stupkant. Antingen så har man kompisar som stöttar en och bygger träbron över, minsta lilla planka som låssnar så sviker en vän och stupet är närmre. Jag ser den snöklädda sten pelaren i mitten med sin inbjudande look. Längs vägen är de stadiga plankor som inte kan låssna men jag ska ta mig hela vägen till snöpelaren. Jag ska inte ge upp, jag ska ta mig över."

Och de är fullt sant, trots att ja skrev de på ett lite mer poetiskt vis så är de full sanning! Nu har de blivit värre, ja är inte så stark som jag borde vara, jag har tappat 5-6 kilo i vikt dom senaste 2-3 månaderna!! Och tonvis med muskler, när ja är frisk på sommaren utan kränkningar runt halsen så ser jag ut som ett muskelpaket, men när människor gamla som unga kränker mig på ett sånt förnedrande sätt så känns de som att världen rasar, de ska inte vara så i en vanlig skola, de ska vara kul att gå till skolan! Man ska kunna känna att *wow jag går hit och gör ett bra jobb och betygen blir bättre* men så är de inte. Jag utsätts dagligen för mobbing (så som utfrysning, korta toner och kommentarer har även fått skriket hora och jävla fitta i korridoren)! Jag håller inte för sånt, jag är människa och jag går sönder!!!

Om man säger en sak te någon å sen säger "ja men säg inte att jag sa de och sprid det inte vidare", nästa dag vet hela skolan. Ja ska tamefan bli munk, dom svär evig tystnadsplikt och de är en jävligt bra väg!


Dan kan inte bli värre, KLART SLUT!


Jag vaknade av att ja mådde kasst!!

Och nu kan jag inte somna om! Jag ligger här och håller mig på magen och vill verkligen sova! Svintrött och har vart de ett tag...funderar på att släppa ut djuren men då kan jag aldrig somna om igen. Måste försöka lägga mig och räkna får!

Och inte nog med de så har pojkvännen åkt hem å ja saknar han förjävla mkt!


Trotsar att ja vart sjuk hela veckan!

Igår slog de mig, jag var ute och red dressyr på Joel! Jag övade på att sitta ner i sadeln och de gick över all förväntan bra. Så då red ja å tänkte en stund! Sen när ja kom in efteranmälde jag till dressyr miniklubbisen idag (dressyren, Emmy ska rida hoppningen på han) programmet är bara LD:1 men de är ett perfekt tillfälle att börja tävla dressyr, vänja han vid staketen osv..:)

Tar med mig hjärtat, för sen ska vi på innebandy!:)


Varför kan de aldrig ta slut?

Mått illa hela morgonen och de la sig inte förrens vid klockan 10 typ! Nu ska ut och ge mina fyrbenta vänner mat för första gången på flera veckor hade jag även tänkt ta en ridtur på den stora prinsen och den lilla:) Tänk om Jens hade velat rida med mig, fasen vad kul vi hade haft! Men som sagt, kan inte tvinga han till något han inte själv vill!:)

Har en kompis (kille ofcourse) som faktiskt rider (typ skritt å lite trav) men ändå! Hade varit jävligt kul att fara ut med han nån gång (en av 100 saker innan jag dör) :)


Tog en tidig kväll

Vill verkligen inte till skolan imorgon, seriöst! Hade ju med mig Jens dit idag och kan tala om att han blev väl inte så trevligt bemött! De första folk sa var inte "hej, vem är du och vad gör du här" utan de var "helvete, du ska ut dill ungjävel"...öh jaha? Är de så de funkar?

Trodde väl inte riktigt på Nellie B's historia, men efter dagen känns den uppenbarligen SANN!! Visst om han hade levt om och hoppat upp och ner å tänt eld på skolan, men de gjorde han inte. Han satt tyst å stilla å gjorde byggteorin, dessutom skrek dom åt han två gånger!

KÄNNER INTE ALLS FÖR ATT GÅ DIT, ÅT HELVETE!! HEJDÅ!!


Första dagen i skolan sen gud vette när?!?

Ja å Jensta tog bussen i morse för att mamma inte hade rymt alla oss i bilen! Ska ba njuta av dagen, iväg på mindre spännande saker i eftermiddag!


Ryttare sökes!!


Mår sjukt dåligt, bloggar när jag är frisk^^


Follow on Bloglovin Toppryttare
RSS 2.0